Kundalini joga za biznismene

Kundalini joga je drevna joga koja je namijenjena za zdrav, srećan i uspješan život. Njena pažnja je posvećena vama koji živite i radite u svijetu, koji imate porodicu i lične biznise. Njen cilj je da što više obogati vaš život i dušu, i da vam pomogne da se lakše nosite sa pritiskom i izazovima modernog doba. 

Radnici su jako izloženi stresu na poslu, ali isto tako i vi – direktori, vlasnici firmi, poslodavci i rukovodioci. Možda čak i više, jer imate dodatnu odgovornost, o vama mnogo toga zavisi. U današnje vrijeme koje u sebi nosi veliku neizvjesnost i pritiske sa svih strana nije lako da ostanete stabilni, pozitivni i da održite na čvrstom temelju svoj biznis. Međutim, to je moguće. Jedan od izvanrednih alata koji vam u tome može pomoći je kundalini joga.

Kundalini joga za biznismene je namijenjena svima vama koji imate razvijen vlastiti biznis. Cilj ovog specijalno dizajniranog programa jeste vaše fizičko i duhovno osposobljavanje za svjesno i uspješno poslovanje koje se temelji na zdravlju, zadovoljstvu, jasnoći i uspjehu.

Bilo šta da radite ukoliko se ne osjećate dovoljno dobro to će se negativno odraziti na rezultate rada. Vaše misli, osjećanja i postupci se prenose i na ovo područje vašeg života. Ako se ne osjećate dobro, vaš biznis će da ispašta. Ako niste zdravi, nećete moći ni poslovno biti uspješni, a i ako možda ostvarujete uspjeh nećete biti sposobni u njemu uživati. Biznismen kao glavna karika u sistemu treba da se osjeća dobro, širi optimizam i osjećaj radosti, da odluke donosi iz stanja pune svjesnosti i duboke povezanosti sa sobom, te da djeluje za ličnu i opštu dobrobit. Fizičko i duševno zdravlje vama mora biti prioritet. Odatle sav svoj dalji uspjeh možete da gradite. 

Šta dobijate od programa kundalini joge za biznismene?

Prije svega, dobijate ono što je najbitnije za svakog čovjeka, a to je zdravlje. Program podstiče razvijanje vaših pozitivnih životnih navika i obrazaca ponašanja koji su korisni kako u poslu, tako i u životu. Usmjeren je na izgrađivanje vašeg osjećaja lične vrijednosti, samopouzdanja i samopoštovanja što za sobom povlači oslobađanje od straha, nesigurnosti i ograničavajućih vjerovanja uz razvijanje mentalne jasnoće i fleksibilnosti koje su vam neophodne za uspješan biznis. I na kraju, najpotrebnije za vas, ljude iz svijeta biznisa – razvijanje otpornosti na stres uz jačanje vitalnosti i obnavljanje fizičkih, mentalnih i duševnih potencijala.

Hajde da radimo zajedno

Zdravlje, sreća, uspjeh i sve lijepo što uz to dolazi, moguće je uz jogu Kundalini.

Newsletter

Lično pismo podrške, inspiracije i tople komunikacije dobijate svakog četvrtka u 10h. Prijavite se na moj newsletter!

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.