O meni

Kako da iscijelite dušu i živite život u skladu sa ličnom istinom i vašom životnom svrhom

Život je magičan spoj smijeha i suza, radosti i tuge, uspona i padova. Ni moj život nije izuzetak u tome, a isto tako vjerujem i vaš. Svi se susrećemo sa raznim izazovima, srećnim i bolnim životnim trenucima, i imamo periode za mir i odmor, i periode za rad i rast.

Moj život od početka nije bio nimalo lak. Bio je posut trnjem po kojem sam dostojanstveno hodala. U moj genetski kod kao da je urezana latinska izreka: “Per aspera ad astra” – “Preko trnja do zvijezda.”

Imala sam teško djetinjstvo ispunjeno tugom, stresom, strahom, neimanjem emocionalne podrške, lišena osjećaja sigurnosti i zaštićenosti. Moglo bi se reći da nisam imala sreće, međutim, ja to tako ne vidim. Jer, sve što sam ikada doživjela koliko god bilo bolno, pripremalo me je za ispunjenje moje životne svrhe i za život kakav danas živim, a koji sam samostalno, uz aktivno vođstvo svoje duše gradila i izgradila.

Kao dijete željela sam biti pjevačica, psiholog, psihijatar, advokat i sudija. Ono što me je pokretalo da imam želju biti sve ovo jeste tema iscjeljenja, samoizražavanja, istine i pravde.

Oduvijek sam negdje duboko u sebi znala da ću jednoga dana raditi za sebe, da ću biti sama svoj gazda, i da ću se baviti iscjeljenjem i ljudskom dušom. Godinama sam čekala to nešto za šta sam znala da postoji, ali čemu ime nisam znala. Nisam gubila vjeru ni kada je sve bilo protiv mene – ljudi sa svojom nevjerom i teške životne okolnosti. I onda u 27. godini kada sam se najmanje nadala za mene se otvorio jedan potpuno novi svijet, svijet magične, mistične i moćne kundalini joge.

Kundalini joga je mene i moj život potpuno transformisala. Zato volim reći da je ona moćni biser transformacije. Dobila sam je kao na dlanu. Sa njom je sve postalo lako i ostvarivo. Sve moje male i velike želje do tad neostvarene konačno su postale moja stvarnost. Ova drevna praksa me je odvela i u Indiju, da se tamo obrazujem za učitelja kundalini joge i da odatle donesem ovo sveto znanje u svoju zemlju. Spojila sam putovanja i učenje što je bila jedna od mojih životnih želja.

Sa ovom praksom u mom životu sve se lijepo posložilo. Sve je došlo na svoje mjesto. Iscijelila sam se, pomirila sa prošlošću gradeći sadašnjost i budućnost svjesno, i baš po svojoj mjeri.

Lične vrijednosti koje zastupam u životu i radu su: prirodnost, jednostavnost, red, praktičnost, učenje i neprestano lično i profesionalno usavršavanje, i ono najvažnije ljubav prema istini. Istini koja je izvan polariteta i dualnosti života. Ljubav prema univerzalnoj istini koja oslobađa.

Zato mi je želja da vam ličnim primjerom pokažem da bez obzira na teško djetinjstvo i odsustvo podrške, uvijek postoji izlaz iz mraka i patnje. Naše je samo da odaberemo na kojoj strani želimo biti i kakav život želimo živjeti.

Moj cilj je da kroz rad sa kundalini jogom pomognem ženama i muškarcima kao što ste vi da iscijelite svoje srce i dušu, zacijelite stare rane, otpustite duševnu bol, uvedete red u svoj život, i živite u skladu sa sobom, svojom istinom i životnom svrhom.

Sve je moguće za onog ko vjeruje.

Ja vjerujem u sebe, ali isto tako i u vas.

Ako sam mogla ja, možete i vi.

Da iskoračite iz tame u svjetlost i izgradite život baš po svojoj mjeri.

Tu sam da vam pomognem.

Vaše je samo da učinite prvi korak i da mi se javite.

Zajedničkim radom možemo puno toga postići. Moje znanje i iskustvo, uz vašu iskrenu želju da napredujete mogu čuda stvoriti.

Od mog srca vašem srcu sa najvećom ljubavlju,
Gorjana

P.S. Ukoliko želite da se pridružite zajednici koja obiluje praktičnim radom duboko iscjeljujuće i transformišuće kundalini joge to možete učiniti OVDJE.

Newsletter

Lično pismo podrške, inspiracije i tople komunikacije dobijate svakog četvrtka u 10h. Prijavite se na moj newsletter!

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.