Grupni časovi kundalini joge

Ova vrsta časova kundalini joge se sastoji iz vježbi disanja, fizičkih vježbi tzv. krija, meditacije i perioda relaksacije kako bi se vaše tijelo i um opustili i integrisale promjene nastale u toku časa.

Svaki čas je tematski i traje 90 minuta. Čas počinje vježbama disanja, a zatim slijede vježbe zagrijavanja u cilju pokretanja vaše energije i poboljšanja fleksibilnosti vašeg tijela, kao i usmjeravanja vaših misli u sadašnji trenutak. Posebna pažnja se posvećuje kičmi. Uz to, nezaobilazne su vježbe za karlicu, koljena, ramena, vrat, glavu, kao i zglobove.

Postoji individualna, grupna i univerzalna svijest. Vaš put do univerzalne svijesti je preko grupne i zato je od velike važnosti podrška grupne energije koja je zaista moćna i motivišuća. Energija grupe vam daje dodatnu snagu i motivaciju u onim momentima kada biste najradije i od  sebe, i od vježbe odustali.

Vježbajući u grupi produbljujete osjećaj zajedništva, kao i sposobnost razumijevanja i povezivanja sa drugim ljudima, i šire gledate na svijet oko sebe. Približavate se više duši  udaljavajući se od ega i ograničavajućeg pogleda na svijet iz perspektive uma.

Hajde da radimo zajedno

Zdravlje, sreća, uspjeh i sve lijepo što uz to dolazi, moguće je uz jogu Kundalini.

Newsletter

Lično pismo podrške, inspiracije i tople komunikacije dobijate svakog četvrtka u 10h. Prijavite se na moj newsletter!

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.