Individualna terapeutska kundalini joga

Individualna terapeutska kundalini joga predstavlja individualan rad između vas i mene. Prilagođena je vama i usklađena sa vašim psiho-fizičkim stanjem, potrebama, željama i mogućnostima, kao i trenutnim ograničenjima koja se kroz redovan rad mogu ublažiti ili u potpunosti otkloniti.

Svako od vas je svijet za sebe, jedinstven i različit od drugih tako da jedan isti način rada ne može biti efikasan za sve ljude. Zbog toga imam različite pristupe i načine rada, i svakome od vas pristupam na jedinstven način. Za svakoga pojedinačno kreiram plan usklađen sa ličnim potrebama. Takođe, možemo da radimo na vašim željenim temama, npr. otpuštanje napetosti u kičmi i leđima, oslobađanje od negativnih posljedica stresa, poboljšanje rada štitne žlijezde, jačanje vitalnosti, energetsko čišćenje i osnaživanje, privlačenje ljubavi i prosperiteta u život, jačanje samopouzdanja… 

Ovo je odličan način rada za vas koji želite da steknete dublje iskustvo kundalini joge i uopšte joge, te da imate punu pažnju učitelja koji vas podržava u procesu rasta i razvoja. Takođe, ovo je idealan pristup rada za sve vas kojima više odgovara samostalan rad sa učiteljem ili zbog određenih uslova ne možete da se priključite radu u grupi. Posebno se preporučuje vama koji do sada niste imali iskustvo sa jogom, ili vama koji imate zdravstvene tegobe, hronične bolesti, loše stanje kičmenog stuba, slab nivo pokretljivosti i fleksibilnosti.  

Tradicionalno kundalini joga se prenosila isključivo usmenim putem sa učitelja na učenika i tako je bilo hiljadama godina. To je zbog toga što su učitelji bili svjesni važnosti individualnog pristupa svakom pojedincu tako da se svako od vas može razvijati u skladu sa vlastitim ritmom i na sebi svojstven način. Ono što je važno naglasiti jeste da se kundalini joga nikada ne smije i ne može učiti bez vođstva učitelja, bar za neko vrijeme dok ne postanete dovoljno samostalni.

Pored indivualnog rada moguć je i individualni rad u manjoj grupi sa vama dragim i bliskim osobama.

Hajde da radimo zajedno

Zdravlje, sreća, uspjeh i sve lijepo što uz to dolazi, moguće je uz jogu Kundalini.

Newsletter

Lično pismo podrške, inspiracije i tople komunikacije dobijate svakog četvrtka u 10h. Prijavite se na moj newsletter!

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.